Статистика за посетеност на Статиите на Страната

  Share
  Martin
  Martin

  Број на мислења : 301
  Age : 31
  Местолокација : Catwalk Galaxy
  Registration date : 2009-02-05

  Статистика за посетеност на Статиите на Страната

  Пишување  Martin on Пон Мар 30, 2009 11:41 pm

  1.Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  2,073 1,212 00:03:03 44.58% 31.45% $0.00 2.
  Вести | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  576 361 00:01:25 15.15% 7.99% $0.00 3.
  Home | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  386 173 00:03:10 38.58% 23.83% $0.00 4.
  Галерии | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  326 185 00:01:00 5.00% 7.67% $0.00 5.
  Сончев Систем | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  190 115 00:02:25 46.67% 16.32% $0.00 6.
  Проекти | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  179 112 00:02:55 22.22% 13.97% $0.00 7.
  Универзум | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  152 92 00:02:18 92.31% 24.34% $0.00 8.
  Светот Навечер | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  126 94 00:01:38 0.00% 20.63% $0.00 9.
  Логирај се | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  119 59 00:00:41 14.29% 5.88% $0.00 10.
  Линкови | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  113 73 00:01:38 50.00% 12.39% $0.00 11.
  Кумановски Астрономски Клуб - Кокино
  102 50 00:04:33 46.34% 31.37% $0.00 12.
  За нас | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  90 72 00:01:44 22.22% 28.89% $0.00 13.
  Земја | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  84 49 00:02:11 66.67% 7.14% $0.00 14.
  Првиот Состанок на Кумановски Астрономски Клуб | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  75 54 00:02:09 70.00% 30.67% $0.00 15.
  Куманово Навечер | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  73 57 00:02:50 55.26% 35.62% $0.00 16.
  Временска прогноза | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  66 54 00:02:38 37.50% 28.79% $0.00 17.
  Млечен Пат | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  63 33 00:02:39 25.00% 6.35% $0.00 18.
  Видео галериja | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  61 36 00:00:41 33.33% 4.92% $0.00 19.
  Фото-стории | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  61 47 00:02:41 100.00% 14.75% $0.00 20.
  Вселенски Летала | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  51 35 00:01:55 50.00% 7.84% $0.00 21.
  Дали треба да се прати човечки екипаж на Марс? | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  48 36 00:01:39 18.18% 18.75% $0.00 22.
  Официјално отворање на годината на астрономијата 2009 во Македонија | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  47 33 00:02:11 33.33% 23.40% $0.00 23.
  Кометата Лулин нов гостин во Сончевиот Систем | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  44 36 00:02:30 66.67% 29.55% $0.00 24.
  Официјално Отварање на Меѓународна Година на Астрономија - 2009 | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  43 26 00:03:38 50.00% 27.91% $0.00 25.
  XI Зимска школа по астрономија | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  42 36 00:02:38 25.00% 26.19% $0.00 26.
  Спутник 1 | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  39 25 00:02:33 25.00% 7.69% $0.00 27.
  Кокино, македонскиот Стоунхенџ | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  35 24 00:01:05 68.18% 62.86% $0.00 28.
  GLOBE at Night | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  33 19 00:04:11 56.25% 39.39% $0.00 29.
  Мисии и Нови Технологии | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  33 25 00:02:06 50.00% 15.15% $0.00 30.
  Освојување на вселената | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  31 29 00:02:21 0.00% 12.90% $0.00 31.
  Разно | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  31 25 00:00:33 0.00% 9.68% $0.00 32.
  Кумановски Астрономски Клуб Кокино | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  28 23 00:02:33 0.00% 21.43% $0.00 33.
  Поглед на Орион небулата од Хабл | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  28 17 00:02:32 25.00% 14.29% $0.00 34.
  Ѕвездата T Leporis видена од VLTI | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  27 19 00:02:34 60.00% 22.22% $0.00 35.
  Светлинско загадување | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  26 25 00:00:45 100.00% 46.15% $0.00 36.
  Свифт фрли поглед на Лулин | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  26 15 00:02:15 0.00% 11.54% $0.00 37.
  Сончевиот Систем | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  25 16 00:01:34 0.00% 16.00% $0.00 38.
  Испрати статија | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  24 15 00:01:21 0.00% 0.00% $0.00 39.
  Технологија | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  23 19 00:01:22 0.00% 17.39% $0.00 40.
  Додади Статија | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  22 17 00:04:22 66.67% 13.64% $0.00 41.
  Вести
  21 16 00:01:13 0.00% 19.05% $0.00 42.
  Барај | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  20 12 00:02:10 100.00% 10.00% $0.00 43.
  Прв состанок на Кумановскиот Астрономски Клуб - Кокино | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  20 16 00:00:58 100.00% 25.00% $0.00 44.
  Слики од Кокино | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  20 17 00:00:29 0.00% 30.00% $0.00 45.
  Црна дупка во косата на Медуза | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  20 13 00:01:52 0.00% 10.00% $0.00 46.
  Registration | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  19 15 00:01:35 0.00% 5.26% $0.00 47.
  ГОЦЕ е спремен за лансирање | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  19 12 00:03:21 0.00% 0.00% $0.00 48.
  Вангард ТВ-3 | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  17 14 00:02:01 0.00% 35.29% $0.00 49.
  Евакуирани астронаутите од Меѓународната вселенска станица | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  17 12 00:02:46 0.00% 23.53% $0.00 50.
  Планетата Земја ќе се претвора во пустина до 2100 година | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  17 13 00:01:50 50.00% 35.29% $0.00 51.
  Спeктекуларни зраци | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  17 15 00:01:38 33.33% 17.65% $0.00 52.
  Голем астероид за малку ќе ја погодел Земјата! | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  16 11 00:01:39 66.67% 25.00% $0.00 53.
  Илустрација на Пулсарот J0108-1431 | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  16 11 00:03:17 0.00% 6.25% $0.00 54.
  Сите ние можеби сме Марсовци? | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  16 15 00:01:29 0.00% 18.75% $0.00 55.
  Со нов поглед на Хеликс | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  16 12 00:03:43 25.00% 6.25% $0.00 56.
  Директен пренос од 16 век! | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  15 13 00:04:03 50.00% 26.67% $0.00 57.
  Слики на дел од членовите на Клубот | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  15 9 00:00:54 100.00% 40.00% $0.00 58.
  Сончев Систем
  15 11 00:03:10 0.00% 0.00% $0.00 59.
  Aстероид на умирање
  14 4 00:02:53 0.00% 7.14% $0.00 60.
  Aстероид на умирање | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  14 12 00:02:41 0.00% 14.29% $0.00 61.
  NASA ќе користи роботи за изградба на станица на Месечината | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  14 11 00:02:52 0.00% 14.29% $0.00 62.
  Галаксии | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  14 13 00:03:00 0.00% 14.29% $0.00 63.
  Затемнување на Сонцето од Земјата, снимано од Месечината | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  14 12 00:02:21 0.00% 7.14% $0.00 64.
  Архива | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  13 7 00:00:29 0.00% 0.00% $0.00 65.
  НАСА | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  13 10 00:04:17 0.00% 15.38% $0.00 66.
  Спутник 2 | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  13 10 00:01:56 0.00% 15.38% $0.00 67.
  Топ 10 научни откритија во 2008 година | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  13 11 00:03:19 0.00% 23.08% $0.00 68.
  Успешно фотографирана Црна Дупка од Галаксијата Centaur A!!! | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  13 11 00:03:20 50.00% 38.46% $0.00 69.
  Sвезди | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  12 11 00:00:43 0.00% 0.00% $0.00 70.
  Детектирана е вода во една далечна галаксија | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  12 7 00:01:07 0.00% 25.00% $0.00 71.
  Кеплер телескопoт - во потрага по планети како Земјата! | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  12 9 00:04:11 0.00% 8.33% $0.00 72.
  Кометата Лулин сликана од Земјата | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  12 11 00:00:29 0.00% 16.67% $0.00 73.
  Вселенско летало паќа кон Марс | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  11 6 00:02:00 0.00% 0.00% $0.00 74.
  Детектирана најмала досега терестријална екстрасоларна планета | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  11 8 00:03:01 0.00% 9.09% $0.00 75.
  Купатило од Интернационалната Вселенска Станица достапно и за нас Земјаните! | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  11 10 00:01:48 50.00% 27.27% $0.00 76.
  Астероидот 7958 Leakey се наближува кон Земјата | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  10 8 00:03:03 0.00% 20.00% $0.00 77.
  Галерија на Кумановски Астрономски Клуб - Кокино | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  10 5 00:07:27 0.00% 30.00% $0.00 78.
  Изгрев На Земјата | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  10 10 00:04:11 50.00% 10.00% $0.00 79.
  Интересни факти за вселената! | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  10 9 00:02:22 100.00% 50.00% $0.00 80.
  Небули | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  10 9 00:01:44 0.00% 10.00% $0.00 81.
  Ветер ги дува камењата на Марс!? | Кумановски Астрономски Клуб Кокино
  9 7 00:07:03 100.00% 11.11% $0.00 82.
  Галерии
  9 5 00:00:16 0.00% 11.11% $0.00 83.
  Ова е само дел од статистиката.... конечната е мноогу поголема и не ја собраSmile


  _________________
  They look so small from up here Very Happy
  Branko
  Branko

  Број на мислења : 41
  Age : 38
  Местолокација : Twisted City
  Registration date : 2009-02-09

  Re: Статистика за посетеност на Статиите на Страната

  Пишување  Branko on Сре Апр 01, 2009 12:15 am

  Хм, некако ми е неразбирлива статистикава. Ваљда бројките се добри.
  ПС Нешто има затишје на форумот, да не се спрема бура?
  Feanor
  Feanor

  Број на мислења : 219
  Age : 31
  Местолокација : У дадену Епсилон околину
  Registration date : 2009-02-05

  Re: Статистика за посетеност на Статиите на Страната

  Пишување  Feanor on Сре Апр 01, 2009 4:52 pm

  Маце, значи ти си шампио за промашување на топик, стављање работе на брзину, и слично.

  Доколко беше овој за туј, ке беше за форум на главну страну, тој е едно

  А друго, ако ги разбираш тија беројке доле, појасни ги малце Smile

  мислу дека никој неможе да се снајде, затој зашто фали битан дел, легенда, тој га даде тга само за чат, и склепа га набрзину.

  ако некој сака детаљну статистику, може да направу табелу, ама па и не е много битно мислу сви да знаев што се чита на сајт
  најбитно е дека има интерес Smile


  _________________
  If you go to Z'ha'dum, you will die.
  Martin
  Martin

  Број на мислења : 301
  Age : 31
  Местолокација : Catwalk Galaxy
  Registration date : 2009-02-05

  Re: Статистика за посетеност на Статиите на Страната

  Пишување  Martin on Сре Апр 01, 2009 10:39 pm

  Feanor напиша:Маце, значи ти си шампио за промашување на топик, стављање работе на брзину, и слично.

  Доколко беше овој за туј, ке беше за форум на главну страну, тој е едно

  А друго, ако ги разбираш тија беројке доле, појасни ги малце Smile

  мислу дека никој неможе да се снајде, затој зашто фали битан дел, легенда, тој га даде тга само за чат, и склепа га набрзину.

  ако некој сака детаљну статистику, може да направу табелу, ама па и не е много битно мислу сви да знаев што се чита на сајт
  најбитно е дека има интерес Smile

  хехехех да бе стварно гледај како искочило... What a Face Ај ќе гледам да средам. Бранко не се спрема ништо, но луѓето како некако да заборавија на Форумот, не знам што е работа... Ама можеби е само еден транзинтен период... ќе видиме како ќе се одвиваат Активностите cyclops


  _________________
  They look so small from up here Very Happy
  Martin
  Martin

  Број на мислења : 301
  Age : 31
  Местолокација : Catwalk Galaxy
  Registration date : 2009-02-05

  Re: Статистика за посетеност на Статиите на Страната

  Пишување  Martin on Сре Апр 01, 2009 10:51 pm

  Иначе ајде поразбирлива Статистика, ама само за дел bounce What a Face Бројкиве се број на посетеност на секоја Статија/Категорија посебно


  *Добредојдовте! - 3434
  *2009 - Меѓународна година на астрономијата - 504
  *Кокино, македонскиот Стоунхенџ - 187
  *За нас - 186
  *Светот Навечер - 167
  *Временска прогноза - 149
  *Сончев Систем 116
  *Видео галериja - 111
  *Универзум - 103
  *Фото-стории - 99
  *Спутник 1 - 89
  *Свифт фрли поглед на Лулин - 86
  *Ѕвездата T Leporis видена од VLTI - 86
  *Официјално отворање на годината на астрономијата 2009 во Македонија - 79
  *Светлинско загадување - 78
  *Освојување на вселената - 75
  *Кометата Лулин нов гостин во Сончевиот Систем - 73
  *XI Зимска школа по астрономија - 72
  *Поглед на Орион небулата од Хабл - 72
  *Спeктекуларни зраци - 61
  *Спутник 2 - 57
  *Илустрација на Пулсарот J0108-1431 - 56
  *Кеплер телескопoт - во потрага по планети како Земјата! - 54
  *Технологија 53
  *Синоока Бура - поглед на бурната атмосфера на Сатурн - 53
  *Кометата Лулин сликана од Земјата - 53
  *Aстероид на умирање - 51
  *Лансирање на Кеплер - 48
  *Изгрев На Земјата - 47
  *Вангард ТВ-3 - 45


  _________________
  They look so small from up here Very Happy
  Geograf
  Geograf

  Број на мислења : 98
  Age : 29
  Местолокација : Делта квадрант
  Registration date : 2009-02-12

  Re: Статистика за посетеност на Статиите на Страната

  Пишување  Geograf on Чет Јан 21, 2010 12:51 am

  Највероватно се работи за привремено затишје пред да почне поголема бура од идее, а можда е и навалица на фејсбук поголема од форум, па за тој нема много коментари, све е могуќе. Very Happy
  Martin
  Martin

  Број на мислења : 301
  Age : 31
  Местолокација : Catwalk Galaxy
  Registration date : 2009-02-05

  Re: Статистика за посетеност на Статиите на Страната

  Пишување  Martin on Чет Јан 21, 2010 3:00 pm

  Bobi M напиша:Највероватно се работи за привремено затишје пред да почне поголема бура од идее, а можда е и навалица на фејсбук поголема од форум, па за тој нема много коментари, све е могуќе. Very Happy

  Еве штом пројавувате интерес за Форумот, еве и Официјално да се пофалиме - КАК Кокино га купи својот прв Телескоп! Повеќе за телескопот тука како и Галеријата од првото набљудување тука! . Штом ќе се разубави времето ќе направиме уште едно набљудување, па сите заинтересирани може да ни се приклучат. Поздрав!


  _________________
  They look so small from up here Very Happy
  Geograf
  Geograf

  Број на мислења : 98
  Age : 29
  Местолокација : Делта квадрант
  Registration date : 2009-02-12

  Re: Статистика за посетеност на Статиите на Страната

  Пишување  Geograf on Саб Јан 23, 2010 2:50 am

  mmartin напиша:
  Bobi M напиша:Највероватно се работи за привремено затишје пред да почне поголема бура од идее, а можда е и навалица на фејсбук поголема од форум, па за тој нема много коментари, све е могуќе. Very Happy

  Еве штом пројавувате интерес за Форумот, еве и Официјално да се пофалиме - КАК Кокино га купи својот прв Телескоп! Повеќе за телескопот тука како и Галеријата од првото набљудување тука! . Штом ќе се разубави времето ќе направиме уште едно набљудување, па сите заинтересирани може да ни се приклучат. Поздрав!
  Уште еднаш честито за телескопот и да се надеваме дека ќе има многу ведри ноќи во кои би можеле непречено да набљудуваме. Поздрав! Smile
  Feanor
  Feanor

  Број на мислења : 219
  Age : 31
  Местолокација : У дадену Епсилон околину
  Registration date : 2009-02-05

  Re: Статистика за посетеност на Статиите на Страната

  Пишување  Feanor on Чет Јан 28, 2010 6:35 am

  mmartin напиша:
  Bobi M напиша:Највероватно се работи за привремено затишје пред да почне поголема бура од идее, а можда е и навалица на фејсбук поголема од форум, па за тој нема много коментари, све е могуќе. Very Happy

  Еве штом пројавувате интерес за Форумот, еве и Официјално да се пофалиме - КАК Кокино га купи својот прв Телескоп! Повеќе за телескопот тука како и Галеријата од првото набљудување тука! . Штом ќе се разубави времето ќе направиме уште едно набљудување, па сите заинтересирани може да ни се приклучат. Поздрав!

  Маце, ти си шампион кда е у прашање бегање од тему Mad Laughing


  _________________
  If you go to Z'ha'dum, you will die.

  Sponsored content

  Re: Статистика за посетеност на Статиите на Страната

  Пишување  Sponsored content


   Сега е точно Сре Јан 23, 2019 10:22 am