+7
Aleksandar
bokit
Branko
Martin
Smajli
Feanor
Nikola_S
11 posters
Преставете се!
Nikola_S- Број на мислења : 184
Местолокација : Измеѓу Хипокампус и Неокотрекс
Registration date : 2009-02-05
- Post n°1
Преставете се!
Гледам дека форумот пополека почнува да привлекува се повеќе љуѓе расположени за дискусија на разни теми, а највеќе на оние астрономските. Па оваа тема би било добро место да ни се престават новите членови, со цел подобро да се запознаеме и да направиме едно поубаво место за дискусија. Па повелете, преставете ни се на начин на кој мислите дека е најдобар. И да напоменам дозволени се и посетители од други светови и други раси
- Post n°2
Re: Преставете се!
Еве ја прв ке се преставам за да го пробијам ледот, иако сум најстариот член Па вака се викам Никола, имам 19 години и студирам правен факултет Јустиниан Први во Скопје(не за долго) На форумот сум по иницијатива на двајца пријатели, и многу ми е мило да сум дел од едно вакво случување. Исто така јас сум човекот кој се крие зад Адимнот, затоа не се играјте се зезам позз
Feanor- Број на мислења : 219
Местолокација : У дадену Епсилон околину
- Post n°3
Ја сам Марко Маневски, "студент" на Факултет за Електротехника и Информатички Технологии (ФЕИТ), отсек Компјутерско Системско Инженерство и Автоматика (КСИА).
Горд сам да кажу дека сам оснивач на овј клуб, и администратор на веб страну....
Инаше сам пратен од планету _________, за да га формирам овј клуб, и после да га испуну план 543..... и веќ превише ви кажа......
Горд сам да кажу дека сам оснивач на овј клуб, и администратор на веб страну....
Инаше сам пратен од планету _________, за да га формирам овј клуб, и после да га испуну план 543..... и веќ превише ви кажа......
- Post n°4
Feanor напиша:Ја сам Марко Маневски, "студент" на Факултет за Електротехника и Информатички Технологии (ФЕИТ), отсек Компјутерско Системско Инженерство и Автоматика (КСИА).
Ја па цело време сумњаше дека си од планету //////////, али ипак човек греши Епа добродошја Марко надам се дека ке успееш у твој циљ
Smajli- Број на мислења : 63
Местолокација : дома :)
Registration date : 2009-02-07
- Post n°5
Здраво. Јас сум Симона, имам 18 години. Учам во Корчагин и сум 4та година. Дознав за форумов од еден мејл на скопското астрономско друштво.
- Post n°6
Smajli напиша:Здраво. Јас сум Симона, имам 18 години. Учам во Корчагин и сум 4та година. Дознав за форумов од еден мејл на скопското астрономско друштво.
Добредојде Симона, ти си првото девојче на форумот, Браво Ке можеш да се бориш за феминизам у астрономски рамки
Martin- Број на мислења : 301
Местолокација : Catwalk Galaxy
- Post n°7
Порака до сите: Live long and Prosper
Иначе се викам Мартин, еден од старешините на Астрономскиот Клуб, студент на Факултет за Електротехника и Информациски Технологии (Бивши ЕТФ). Страствен Астроном Аматер. Сега за сега е доста
Иначе се викам Мартин, еден од старешините на Астрономскиот Клуб, студент на Факултет за Електротехника и Информациски Технологии (Бивши ЕТФ). Страствен Астроном Аматер. Сега за сега е доста
Branko- Број на мислења : 41
Местолокација : Twisted City
Registration date : 2009-02-09
- Post n°8
Најпрвин да честитам на создавањето на веб-сајтот и форумот и да ви посакам голем број на посети и постови. Јас сум Бранко од Twisted City, (во моментот пасивен) член на Скопското астрономско друштво. Никола може да ме памети од астро кампот Вртешка, па се надевам дека нема многу да ме цензурира . Во старт имам забелешка за поставувањето на Астрологијата во На работ на астрониомијата, мислам дека не би требало да биде ни под тема Разно. Другите теми се ок иако сеуште нема постови кај повеќето.
- Post n°9
Branko напиша:Најпрвин да честитам на создавањето на веб-сајтот и форумот и да ви посакам голем број на посети и постови. Јас сум Бранко од Twisted City, (во моментот пасивен) член на Скопското астрономско друштво. Никола може да ме памети од астро кампот Вртешка, па се надевам дека нема многу да ме цензурира . Во старт имам забелешка за поставувањето на Астрологијата во На работ на астрониомијата, мислам дека не би требало да биде ни под тема Разно. Другите теми се ок иако сеуште нема постови кај повеќето.
Добредојде Бранко, благодариме за исправката ќе биде поправено. А за темите без постови, еве ја имаш таа чест да почнеш некоја Поздрав!
- Post n°10
Branko напиша:Најпрвин да честитам на создавањето на веб-сајтот и форумот и да ви посакам голем број на посети и постови. Јас сум Бранко од Twisted City, (во моментот пасивен) член на Скопското астрономско друштво. Никола може да ме памети од астро кампот Вртешка, па се надевам дека нема многу да ме цензурира . Во старт имам забелешка за поставувањето на Астрологијата во На работ на астрониомијата, мислам дека не би требало да биде ни под тема Разно. Другите теми се ок иако сеуште нема постови кај повеќето.
Здраво Бранко, те паметам Иначе мислам дека најдобро ке биде да сачекаме да се поднаполни форумот па по пат на гласање да видиме дали и е место на темата во Теми на Работ на Астрономијата, или пак нема место за такви теми на еден астрономски форум. Сепак форумов е аматерски
bokit- Број на мислења : 10
Местолокација : out of space
Registration date : 2009-02-06
- Post n°11
Претставете се
Здраво здраво, поздрав до сите астрономци, астрономки, сонувачи и веќе полетани во вселената, јас сум Бојан, јас сум приземјен и отворен за многу моабети во врска со било што од областа на астрономијата и се надевам дека се ќе биде весело,
...а да и сум на ФЕИТ насока КСИА позз
...а да и сум на ФЕИТ насока КСИА позз
- Post n°12
Добредојде Бојане, и биди сеигурен дека ќе биде весело!
- Post n°13
Здраво Боки
- Post n°14
Бранко, Боки добредојдовте, што ке се напиете
- Post n°15
Иначе најде софтвер за радио телескоп што га користив у SETI, и се вика Бамби
Aleksandar- Број на мислења : 36
Местолокација : Зависи кд куде:D
Registration date : 2009-03-01
- Post n°16
Ja sum aleksandar 15 godini 1 godina u gimnazija doznav preku astronomija.com.mk pozzy i da otvaramo sto pointeresni teme
- Post n°17
Aleksandar напиша:Ja sum aleksandar 15 godini 1 godina u gimnazija doznav preku astronomija.com.mk pozzy i da otvaramo sto pointeresni teme
Здраво Александар. Добредојде на Форумот. И верувај има мноооогу интересни теми, повели искоментирај да го чуеме твоето мислење
- Post n°18
Aleksandar напиша:Ja sum aleksandar 15 godini 1 godina u gimnazija doznav preku astronomija.com.mk pozzy i da otvaramo sto pointeresni teme
Добродошја Александар, и сам можеш да помогнеш у отварање на интересни теме и да бидеш дел од интересни дискусие. Препоручија би ти ако можеш да пишуеш сас МК подршку, и надам се дека ке запознаеш много имтересни људи, и ке доживиш много незаборавни искуства на овј форум, а и општо сас наш клуб. Уживај у престој
- Post n°19
Запознавање сас нас уопште ти е интересна и незаборавна авантура у живот..... како што успевамо да докажемо свак могуќи дн.... много људи би сакале по два пут да не запознаев...Nikola_S напиша:Aleksandar напиша:Ja sum aleksandar 15 godini 1 godina u gimnazija doznav preku astronomija.com.mk pozzy i da otvaramo sto pointeresni teme
Добродошја Александар, и сам можеш да помогнеш у отварање на интересни теме и да бидеш дел од интересни дискусие. Препоручија би ти ако можеш да пишуеш сас МК подршку, и надам се дека ке запознаеш много имтересни људи, и ке доживиш много незаборавни искуства на овј форум, а и општо сас наш клуб. Уживај у престој
- Post n°20
Feanor напиша:Запознавање сас нас уопште ти е интересна и незаборавна авантура у живот..... како што успевамо да докажемо свак могуќи дн.... много људи би сакале по два пут да не запознаев...Nikola_S напиша:Aleksandar напиша:Ja sum aleksandar 15 godini 1 godina u gimnazija doznav preku astronomija.com.mk pozzy i da otvaramo sto pointeresni teme
Да, а посебно жене
- Post n°21
Не почињај Никола...
Aleksandar- Број на мислења : 36
Местолокација : Зависи кд куде:D
Registration date : 2009-03-01
- Post n°22
хахахаха дада забрави да ставу мак. подршку фала на гостопримљивост и веќ почна да се укључују у теме и дискутирамо преко П.М. на ваш е-маил мож ке ме препознаете кој сам поздрав
хаха има много рибе у океан
хаха има много рибе у океан
mnikolik- Број на мислења : 27
Registration date : 2009-02-28
- Post n°23
..aа ја како упадна овдека....
епа знаете у Куманово много брзо се ширив муабети, чак до брзину на светлину, такој да... ете ме и мене туј
иначе ја сам Марија Николиќ, студент по астрономију на Институт по Физику на ПМФ , 4ту годину
епа знаете у Куманово много брзо се ширив муабети, чак до брзину на светлину, такој да... ете ме и мене туј
иначе ја сам Марија Николиќ, студент по астрономију на Институт по Физику на ПМФ , 4ту годину
kire- Број на мислења : 2
Registration date : 2009-07-18
- Post n°24
Zdravo na site
jas sum Kire imam 16 godini i ke bidam 3-ta godina gimanazija od Negotino
jas sum Kire imam 16 godini i ke bidam 3-ta godina gimanazija od Negotino
- Post n°25