Еве тема и за предлози
+4
Branko
Feanor
Nikola_S
Smajli
8 posters
Предлози
Smajli- Број на мислења : 63
Местолокација : дома :)
Registration date : 2009-02-07
- Post n°1
Предлози
Smajli- Број на мислења : 63
Местолокација : дома :)
Registration date : 2009-02-07
- Post n°2
Re: Предлози
Јас сакам да дадам предлог! Да се отвори галерија или тема за да ставаме слики (не од нас, него астрономски )
Nikola_S- Број на мислења : 184
Местолокација : Измеѓу Хипокампус и Неокотрекс
Registration date : 2009-02-05
- Post n°3
Добра идеја, ја викам категоријата да се вика Астрографија, па во неа освен тема за слики да има и tips како да се слика небото, понудиа за астрографска опрема итн, што мислите????
Feanor- Број на мислења : 219
Местолокација : У дадену Епсилон околину
- Post n°4
Форумот е направен, тоа ми беше и мене идеата. Сите слики што одат таму ке одат и на галеријата на сајтот, а исто тако предлагам и да постираме и по некој факт поврзан со астрономијата, или така нешто...Nikola_S напиша:Добра идеја, ја викам категоријата да се вика Астрографија, па во неа освен тема за слики да има и tips како да се слика небото, понудиа за астрографска опрема итн, што мислите????
Branko- Број на мислења : 41
Местолокација : Twisted City
Registration date : 2009-02-09
- Post n°5
Сакам да го предложим паланечкиот јазик за еден од официјалните на форумот (покрај македонскиот и кумановскиот). Кој е за
Martin- Број на мислења : 301
Местолокација : Catwalk Galaxy
- Post n°6
Branko напиша:Сакам да го предложим паланечкиот јазик за еден од официјалните на форумот (покрај македонскиот и кумановскиот). Кој е за
За Паланечки и за останати јазици потребно е 20% припадност за да се прифати
- Post n°7
mmartin напиша:Branko напиша:Сакам да го предложим паланечкиот јазик за еден од официјалните на форумот (покрај македонскиот и кумановскиот). Кој е за
Не ме терајте да станем борец за човекови права А ако се усвои предлогот ќе частим по некое пиво.
- Post n°8
Branko напиша:mmartin напиша:Branko напиша:Сакам да го предложим паланечкиот јазик за еден од официјалните на форумот (покрај македонскиот и кумановскиот). Кој е за
Не ме терајте да станем борец за човекови права А ако се усвои предлогот ќе частим по некое пиво.
Хехехех, примамлива понуда А за какво пиво зборуваме - Скопско или др???
- Post n°9
Бранко, а каква е разликата меѓу Кумановскиот и Паланечкиот? Јас колку што имам слушано нема некоја разлика, или пак има??
Feanor- Број на мислења : 219
Местолокација : У дадену Епсилон околину
- Post n°10
Има разликаNikola_S напиша:Бранко, а каква е разликата меѓу Кумановскиот и Паланечкиот? Јас колку што имам слушано нема некоја разлика, или пак има??
Него, овдека да кажу дека е дозволено, пошто наш клуб не е ограничен само на членови од Куманово...
- Post n°11
Пошто сите се сложија со предлогот, на прво видување пивото е на моја сметка ( може и Скопско).
- Post n°12
Branko напиша: Пошто сите се сложија со предлогот, на прво видување пивото е на моја сметка ( може и Скопско).
Бранко честито на новостекнатото право. Но секое право носи и обврска позади него, што би рекле ние на правниот факултет диспозиција. Така да доколку некој кривопаланечки термин во твоите постови не ни е јасен, должен ке си да ни го објасниш
А и должен си гајба Скопско
Последната промена е направена од Nikola_S на Пон Фед 16, 2009 11:09 pm. Мислењето е променето 1 пати
- Post n°13
Branko напиша: Пошто сите се сложија со предлогот, на прво видување пивото е на моја сметка ( може и Скопско).
Пази што си рекол за Скопско
bokit- Број на мислења : 10
Местолокација : out of space
Registration date : 2009-02-06
- Post n°14
пошто скопско is the best
boban.pro- Број на мислења : 1
Registration date : 2010-03-04
- Post n°15
teleskop
http://cgi.ebay.com/William-Optics-FLT-132mm-telescope-APO-f-7-with-rings_W0QQitemZ160407712430QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item25590b72ae#ht_1172wt_939
Ovj ke zavrshi rabotu ja mislu. shto vikate Vi?
A neshto poevtino
http://cgi.ebay.com/Galileo-1000mm-102mm-Galileo-German-Equatorial_W0QQitemZ350320527863QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item5190bb09f7#ht_2513wt_967
Ovj ke zavrshi rabotu ja mislu. shto vikate Vi?
A neshto poevtino
http://cgi.ebay.com/Galileo-1000mm-102mm-Galileo-German-Equatorial_W0QQitemZ350320527863QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item5190bb09f7#ht_2513wt_967
Geograf- Број на мислења : 98
Местолокација : Делта квадрант
Registration date : 2009-02-12
- Post n°16
Добри су и два Боби, али овј втор е боље според мене, на други остављам да кажев што мислив. Још нешто, пожељно е да пишуеш на кирилицу, пошто ипак поестетско е, а и наше е. Поздрав!