Имав ли људи и такво нешто, хоби?
+4
Smajli
Martin
Nikola_S
Darth_Sion
8 posters
Вашето Хоби
Nikola_S- Број на мислења : 184
Местолокација : Измеѓу Хипокампус и Неокотрекс
Registration date : 2009-02-05
- Post n°2
Re: Вашето Хоби
Хех па имав, еве на мене хоби ми е идење на факултет. А и на тебе колега ваљда затој што гледам не си га много сериозно сфатија. Иначе добро е прашање ајде отворите се, што правите у слободно време(кд не сте зафатени сас астрономију )
Martin- Број на мислења : 301
Местолокација : Catwalk Galaxy
- Post n°3
У слободно време па ваљда да седу на интернет и да претражују статие за Астрономију - хехе шалу се, што знам ваљда се социјализирам у слободно време
Smajli- Број на мислења : 63
Местолокација : дома :)
Registration date : 2009-02-07
- Post n°4
па кога имам слободно време, искачам во град, читам нешто астрономско, гледам во небо, слушам музика, гледам sci-fi серии и сл.
Aleksandar- Број на мислења : 36
Местолокација : Зависи кд куде:D
Registration date : 2009-03-01
- Post n°5
хех па хоби сто знам...идење у школу учење,истразување за астрономију,историја,претразују по нет мн работе а и мсн исто такој много га практикују искачам и најважно баву се сас кошарку веќ 5 године
Geograf- Број на мислења : 98
Местолокација : Делта квадрант
Registration date : 2009-02-12
- Post n°6
Ja nisto posebno gledam star trek serie i naucno fantasti4ni filmovi, slusam muziku posebno jazz i blues, sedu na kompjutrer i razgleduju sto ima novo, a i da ne zabravu obavezno kd sam slobodan iskacam nadvor u carsiju.
Lutovac- Број на мислења : 12
Местолокација : Андориа
Registration date : 2010-05-05
- Post n°7
Па у слободно време освен што се баву сс астрономију исто такој и свиру гитару. Обожавам музику обожавам астрономију и обожавам Sci Fi.
Feanor- Број на мислења : 219
Местолокација : У дадену Епсилон околину
- Post n°8
Lutovac напиша:Па у слободно време освен што се баву сс астрономију исто такој и свиру гитару. Обожавам музику обожавам астрономију и обожавам Sci Fi.
Овија работе изгледа идев заедно, музика, астрономија и НФ ) и ја свире гитару едно време, а НФ обожавам